Във вторник ще бъде слънчево. В източните райони ще духа слаб

...
Във вторник ще бъде слънчево. В източните райони ще духа слаб
Коментари Харесай

Слънцето ще ни топли и във вторник

Във вторник ще бъде слънчево. В източните региони ще духа слаб североизточен вятър, в останалата част от страната ще е съвсем безшумно. Остава топло с оптимални температури сред 27 и 32 градуса, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

Атмосферното налягане ще се покачва и ще е по-високо от междинното за месеца.

Над Черноморието ще има раздрана, над южните региони най-вече забележителна висока облачност. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще са 25-28 градуса. Температурата на морската вода е към 23 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1 бал.

Над планините ще е най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността в следобедните часове. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 21 градуса, на 2000 метра - към 13 градуса. 

В сряда ще доминира слънчево време. По-значителни краткотрайни нараствания на облачността ще има след обяд и на обособени места в източните и планинските региони ще превали временен дъжд, допустимо е да прегърми. За малко вятърът ще е от североизток, в източната половина от страната - до сдържан. Максималните температури ще са сред 26 и 31 градуса.

В четвъртък вятърът ще се ориентира от юг, по здрач - от югоизток, ще бъде слаб до сдържан. Облачността ще е раздрана до слънчево. Температурите ще са с 1-2 градуса по-високи, в доста региони в равнинната част от страната малко над 30 градуса, по Черноморието - до 23-25 градуса.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР